trening

trening

Treningi so glavna vsebina mojega bloga!

Čeprav gre za povsem hobi projekt je moja zbirka treningov ena največjih na svetu, presega 1.200 treningov ;)

Šport sem spoznal kot otrok sprva skozi igro že v vrtcu, kopico novih disciplin sem odkril na račun radovednosti tudi v osnovni šoli, v fitnes sem prvič stopil s 14 leti, dviganje večjih tež sem začel pri 18 letih.

Dviganje uteži je bilo zmeraj nekaj komplementarnega, v kombinaciji z drugimi športi (atletika, kolesarjenje, prosto plezanje, borilne veščine, tek, itd.).

Treningi, ki jih pišem so iskreni, zelo zahtevni, v kombinaciji s pravo tehniko in zagrizenostjo izredno učinkoviti. Ne verjamem v trike, verjamem v učinek in rezultate. Z leti sem postal svojevrstna referenca za vse, ki jih zanima resnična nadpovprečnost, ki želijo izkoristiti svoje potenciale ali pa trenirati maksimalno učinkovito.

Za menoj ni ekipe ljudi, vse kar vidiš, dizajn, fotografije, video produkcija, oblikovanje teksta, treningov, administriranje strežnika, vse počnem sam. Vložen čas, energija, seveda tudi denar, prerašča okvire, na podlagi katerih bi ti lahko omogočil dostop brezplačno … za tvoje zaupanje, odločitev za kakšno izmed oblik članstva se ti srčno zahvaljujem.