28 dnevni pripravljalni načrt treninga, ki ti pomaga v čim krajšem času vsestransko izboljšati tvoje športne sposobnosti [ moč, vzdržljivost, kondicija, hitrost, spretnost, koordinacija, itd. ] na nivo, da postaneš resnično fit oz. superfit.

Načrt treninga je napisan za posameznika, ki ne želi specializacije za noben šport, želi pa nadpovprečno fizično pripravljenost vseh 365 dni v letu.

S pripravljalnim načrtom gradiš kvalitetne temelje, ki so lahko odskočna deska za specializacijo v katerem koli športu. Dober pripravljalni trening mora izpostaviti in popraviti tvoje najšibkejše točke.

Želiš športno inlepo izoblikovano postavo, želiš idealno težo, ki ni posledica diete, temveč odraz tvojih resničnih fizičnih sposobnosti, zdravega metabilizma in učinkovite porabe maščobe med in po treningu? SUPERFIT® FATBURNER je po filozofiji podoben Homosapiensu, vključuje pa zahtevnejše vaje in precej več uteži.

Načrt treninga traja 28 dni, trenira se 6x tedensko, ključni so predvsem trije treningi [ eksplozivna moč, intervali z utežmi, vzdržljivost ], dva treninga sta regeneracijska, eden daljši kondicijski. Polovica vseh treningov se izvaja na prostem, po možnosti v naravi in brez dodatne opreme!

Načrt treninga lahko izvedeš enkrat ali večkrat zapored [ stopnjuješ zahtevnost ].

DOSTOP do treninga SUPERFIT® FATBURNER zahteva napreden nivo REKRUT. Izjema so prvi štiri dnevi, za katere zadostuje že osnovni nivo solist.