Superfit® Fatburner (45 dni)

Superfit® Fatburner (45 dni)

45 dni za maksimalno pospeševanje metabolizma, vsestransko izboljšanje športnih sposobnosti, predvsem pa dvig kondicje, ter vzdržljivosti v moči.

Trening vključuje delo na maksimalni moči, eksplozivnosti in mišični masi … ampak povdarek je na pospeševanju maščobe, kondiciji in visoki intenzivnosti treninga, gre za izreden izziv, da postaneš resnično fit oz. superfit.

Načrt trening zahteva, da si že za dan-1 dobro pripravljen, če nisi bo enostavno pretežko. Ta tip treninga je zelo blizu načinu treninga, ki ga osebno najraje preferiram, saj mi omogoča nadpovprečno fizično pripravljenost vseh 365 dni v letu, brez kakršnekoli specializacije za nek specifičen šport.

Ne pretiravam, ampak ta trening noro deluje, super je za porabo maščobe, mišično maso vzdržuješ (čeprav se da tudi nekaj malega pridobiti), vzdržljivost v moči zelo povečaš, prav tako kondiciji … vse to je nekako nujno, če želiš športno, lepo izoblikovano postavo, ter idealno težo, ki ni posledica diete, temveč odraz tvojih resničnih fizičnih sposobnosti.

Superfit® Fatburner je po filozofiji podoben treningu Homosapiens, a je še zahtevnejši, vključuje pa tudi uteži in druge rekvizite.

Načrt treninga traja 45 dni, trenira se vsak dan, ključni so predvsem trije treningi (eksplozivna moč, intervali z utežmi, vzdržljivost), eden srednji, eden daljši kondicijski, dva treninga pa sta regeneracijska. Polovica vseh treningov se izvaja na prostem, po možnosti v naravi in brez dodatne opreme!