rok jerenko

tire flip

Težka pot do odrešitve za Roka v družbi samih zagrizenih!

Kotaljenje traktorske gume, je bila tokrat še najlažja vaja in nedeljsko kosilo smo si vsi danes več kot zaslužili. Trenirali smo Matej Ozim (+ njegova Anja), Tadej Tukanj, Rok Jerenko in jaz ...opasni goldfinger trening.

hips to bar

Kolenčniki z boki do droga, odlična vaja za krepitev celotnega trupa in tudi hrbta.

Za začetnika ta vaja sicer, začne s z precej lažjo izvedbo. Visenjem na drogu in sonožnim dvigom kolen najvišje kolikor pač zmoreš.

Čeprav je za marsikoga na začetku vse to zelo težko, lahko vsak postopno [ če ima primerno težo ] pride do stopnje, da kolena dvigne do komolcev, zatem do droga in na koncu z boki do droga.

skupinski zgibi na nogometnem golu

Skupinski zgibi na nogometnem golu: prvi v vrsti naredi en zgib (ostali čakajo in visijo na golu), zatem drugi v vrsti naredi zgib (ostali čakajo), zatem tretji v vrsti naredi zgib in tako naprej.

Nekdo pač mora prvi popustiti, ostali bodo štirje, ki nadaljujejo po enakem sistemu … in tako dalje, dokler ne ostane en sam na ogrodju nogometnega gola.

Slika pove več kot moje besede, trma in zagrizenost iz leve proti desni: Simon, Domen, Tadej, Rok in Zlatko!

Rokov prepoten obraz

Rok Jerenko briše svoj prepoten obraz, izčrpan in utrujen, si pomaga še z drugo roko. Nepozaben trening utrinek, slika govori več kot 1.000 besed, ena meni najljubših fotografij, ki se jih posnel med superfit treningom.