009 burpee relif

moč & vzd•moč ≤ 60
009 burpee relif

 

turkish get up

Turkish Get UP [ tgu ], kultna vaja za vse čase. Ne morem se odločit ali je Bor trpel med to vajo, ali je užival ker je trpel. tgu je postala zelo popularna vaja, vendar čeprav jo večina danes izvaja s kettlebellom se vaja v originalu izvaja z 20 kg olimpijsko palico in ... ja in še z dodatnimi utežmi na palici #evilsmile

Bor “Playbor” Bratovž, sicer profesionalec na WFC sceni, več on njem tukaj. Na najinih treningih je enako zagrizen kot na borbah.

008 front [air] dawn

IWT || vzd•moč
008 front [air] dawn

 

007 touch'n go

vzd•moč ≤ 60
007 touch'n go

 

ball rolling

Popolna osredotočenost na nalogo …če nisi pri stvari ko izvajaš vajo, trening nikdar ne bo zares učinkovit. Bor izvaja kotaljenje žoge, ki jo pogosto uporabim kot ogrevalno vajo, včasih pa kot povezovalno vajo oz. aktivni počitek med zahtevnejšimi vajami.

Bor “Playbor” Bratovž, sicer profesionalec na WFC sceni, več on njem tukaj. Na najinih treningih je enako zagrizen kot na borbah.

Homosapiens | fitnes verzija [ 28 dni ]
Homosapiens | fitnes verzija [ 28 dni ]

V fitnes centru sem prvič treniral ko sem imel 14 let, od tega je sedaj že skoraj 25 let. Imel sem torej ogromno časa za nabiranje dragocenih izkušenj. Ko prelagaš uteži in lastno težo toliko časa kot jaz hočeš/nočeš ugotoviš kaj je le izguba časa, kateris sistem treninga zares učinkovit.

HOMOSAPIENS [ fitnes verzija ] je načrt treninga, ki traja 28 dni, predvideva pa do 6 treningov tedensko in 1 dan počitka. Ključni so predvsem trije težki trening dnevi, eden srednje težek, dva treninga sta regeneracijska.

Trening uvrščam med t.i. bazne treninge, za razvoj neke splošne fizične pripravljenosti, vključuje kombinacijo kondicije, hitrosti, vzdržljivosti in vzdržljivosti v moči. Gre za zelo kompleten trening, čeprav še ni povdarka na večjih bremenih, glavno orodje je tvoje telo.

Ta fitnes verzija treninga je pretežno kondicijska, zelo pospešuje metabolizem, porabo maščobe, vseeno pa trenira in krepi telo od glave do pete! Trening je namenjen tistim, ki želijo trenirati ali radi trenirajo v klasičnem fitnes centru.

Homosapiens | brez opreme [ 28 dni ]
Homosapiens | brez opreme [ 28 dni ]

Tudi jaz včasih nisem imel nobene opreme, ampak to enostavno ne more biti izgovor, da ni možen kvaliteten trening. Pravzaprav še danes pogosto treniram predvsem z lastno teži in brez opreme.

HOMOSAPIENS [ brez opreme ] je načrt treninga, ki traja 28 dni, predvideva pa do 6 treningov tedensko in 1 dan počitka. Ključni so predvsem trije težki trening dnevi, eden srednje težek, dva treninga sta regeneracijska.

Trening uvrščam med t.i. bazne treninge, za razvoj neke splošne fizične pripravljenosti, vključuje kombinacijo kondicije, hitrosti, vzdržljivosti in vzdržljivosti v moči. Gre za zelo kompleten trening, čeprav trening ne zahteva nobene opreme, glavno orodje je tvoje telo.

Trening brez opreme je pretežno kondicijski, zelo pospešuje metabolizem, porabo maščobe, vseeno pa trenira in krepi telo od glave do pete! Namenjen vsem, ki iz takšnega ali drugačnega razloga ne morejo, ali ne želijo uporabljati trening opreme.

<<  106 107 108 109 110 [111112 113 114 115  >>