živo zelena reka

Fascinantno kako živo zelene barve je reka Drava, vse okrog pa ledeno [ utrinek med krajšim panorama tekom ]. V planu približno uro lahkotnega teka, ampak po dobrih 20 min teka smo [ whippet Rafi, Niro in jaz ] naleteli na 5 hrtkov, enega mešanca in pol leta staro dobermanko ... in pasje veselje za znoret.

Moj današnji plan glede teka je šel rahlo po gobe, sem pa užival v tekaški predstavi mojih dveh whippetov, sploh Niro-ta želijo vsi [ ostali psi ] loviti, to zmeraj tako ... in on uživa, da beži kot zmešan, kar ne more nehat.

Vsega skupaj sem tako nabral le za slabe pol ure teka, pol ure sem pa zmrzoval na snegu. Saj ne, da je to neka zdrava metoda za fat-burning, ampak ko te začne mraziti in začneš samodejno prestopati iz ene noge na drugo se ti metabolizem pospeši v fat-burning področje zaradi mišičnih kontrakcij [ telo se tako želi ogreti ].

BMR se pospeši na 4 do 5 kratnik in to je že poraba v rangu lažjega regeneracijskega treninga ...tako, da če seštejem vse skupaj, sem vseeno [ he he ] nabral za slabo uro regeneracijskega fat-burninga :).

012 jerk'a worm

eksplozivna moč
012 jerk'a worm

 

panorama trening
panorama trening
panorama trening

Najbolj užitkarski del treninga zame je tek v naravi v družbi mojih dveh whippetov [ Rafi & Niro ]. Panorama trening imenujem tip treninga, ki je mešanica regeneracijskega treninga in visoko-intenzivnih intervalov. Zahtevnost treninga prilagajam trenutnemu počutju in navdihu, bistvo teh treningov je sprostitev in užitek v naravi.

Ponavadi 1x tedensko na tak trening povabim še prijatelje in bolje pripravljene člane moje superfit skupine, druženje, zabava in trening hkrati … kaj češ lepšega.

013 runaway squat [ 100% ]

vzdr.moč • kondicija
013 runaway squat [ 100% ]

 

012 runaway squat [ 60% ]

moč & kondicija
012 runaway squat [ 60% ]

 

010 saturday fever

IWT || vzd•moč
010 saturday fever

 

011 half there [ 100% ]

eksplozivna moč
011 half there [ 100% ]

 

010 half there [ 60% ]

eksplozivna moč
010 half there [ 60% ]

 

hips to bar

Kolenčniki z boki do droga, odlična vaja za krepitev celotnega trupa in tudi hrbta.

Za začetnika ta vaja sicer, začne s z precej lažjo izvedbo. Visenjem na drogu in sonožnim dvigom kolen najvišje kolikor pač zmoreš.

Čeprav je za marsikoga na začetku vse to zelo težko, lahko vsak postopno [ če ima primerno težo ] pride do stopnje, da kolena dvigne do komolcev, zatem do droga in na koncu z boki do droga.

<<  105 106 107 108 109 [110111 112 113 114  >>