obvestila

obvestila

Standardna rubrika v kateri so zbrana obvestila, takšna in drugačna. Obvestila se tipično nanašajo na novosti, posodobitve in nadgradnje bloga.

začetek povsem od začetka

začetek povsem od začetka
začetek povsem od začetka

Namesto, da poskušam pisati za vse in vsakogar, biti všeč širši množici sem se odločil, da bo odslej mojTrener.com moj osebni blog, webdizajn, uporabljene tehnologije, stil pisanja, izbor vsebine ne bo podrejen nobeni specifični skupini obiskovalcev …temveč bo enostavno odraz tega kar počnem, kako živim, kako razmišljam, skratka moj pogled na svet.

Začeti povsem iz začetka, kakšno olajšanje, kot bi znova začel dihati!

Z odločitvijo, da oblikujem dizajn za moj MT blog predvsem tako, da bo všeč meni se mi znova zdi, da je vse mogoče. Ne vem, če veš, ampak celoten webdizajn, prilagajanja že obstoječe kode, programiranje po meri, administriranje strežnika, itd. …to vse počnem sam, v tem dejansko uživam. Priznam da sem techno geek po duši, zanimajo me vse možne tehnične novičke, da o fotografiji niti ne začnem, to mi je še en hud hobi :)

novi blog & stari članki
novi blog & stari članki
Če ti je mojTrener.com znan od prej potem je očitno, da je danes vse novo. Sicer se v zadnjem letu na starem portalu ni dogajalo kaj dosti, pa vendar, če te slučajno grabi panika kam so izginili stari članki? … vse jih še zmeraj najdeš na tej povezavi old.mojtrener.com.

Nova različica mojTrener.com bo tudi moj blog, kar pomeni, da tu ne bodo le članki ampak tudi zanimive statusne objave, kot jih najdeš na mojem facebook profilu, twitter-ju, razni foto in video utrinki iz treningov, ipd.