miha golob

3 funny guys | evil edition

3 funny people #‎eviledition

zabavni utrinek po koncu danšnjega treninga, levo Jan, desno Miha

Miha & Jan | Push Pull

koncentracija pred začetkom serije na bench press

Skupna teža na palici je 86.5kg, trenirali smo Miha Golob, Jan Tavčar in jaz, vsi z enako težo ... pač čim prej je bilo treba končati 130 ponovitev #evlismile. Miha 12 serij, Jan 11 serij, jaz 8 serij.

ni bil danes le bench press, ampak jutri ga definitivno ne bo v treningu :)

Miha the Animal

Miha #‎theanimal v #‎plank pozi

ta vaja se mi ful dopade, Miha to že zelo obvlada, z rahlim nagibom (malenkost lažja izvedba) naredi že par sklec

meni to še ne gre, v bistvu sem prvič poskusil dva dni nazaj, v ta položaj se dvignem za slabi dve sekundi

nisem ravno idealno grajen za tako gimnastiko, še kar visok, nekoliko krajši trup, dolge noge … ampak vseeno bi rad natreniral tole :)

golden Miha

zlata in srebrna medelja za Miho !

iskrene čestitke za izjemen rezultat, Miha Golob, ‎#trener, ‎#treningpartner in prijatelj, ki ga mentoriram že več let, se je udeležil 2.EndZONE ‎#crossfit izziva v Portorožu.

Miha je edini nastopil vzporedno na kar dveh tekmah, namesto na “le” dveh disciplinah, je tako nastopil na skupno kar štirih, kljub temu pa stal dvakrat na stopničkah, tako na prvi kot tudi drugi tekmi.

red power challenge

Zmagovalni oder, utrinek 1.Crossfit tekmovanja v MB (Red Power Challenge), kjer sem bil v vlogi glavnega sodnika, hvala za zaupanje in povabilo!

Še posebej zanimiv je bil bolj za 2.mesto, Miha in Ivan sta bila izenačena s točkami in smo izčrebali dodaten test v katerem sta se pomerila

od leve proti desni: jaz, ob meni je Aljaž Sevčnikar (4.mesto), Miha Golob (3.mesto), Ahmo Kozarić (1.mesto), Ivan Miličević (2.mesto), Igor Tot (5.mesto), Kristjan Kovačič (organizator/lastnik centra Red Power)

Tekmovanje je začelo s kvalifikacijami:

  • 80 vojaških poskokov (burpee) @ čas.omejitev 5 min

WOD1 - 10 min AMRAP (as many repetitions possible):

  1. 15 x Kettlebell American swing @ 32 kg
  2. 10 x Pistol squat ( izmenični enonožni počepi leva/desna )
  3. 5 x box jump na traktorsko gumo

WOD2 - 20 min AMRAP

  1. 5 x pull up (zgib z nadprijemom)
  2. 10 x hands release push up (pri vsaki skleci se s prsi dotakneš dal, dlani odmakneš/dvigneš v zrak, se dvigneš, popolnoma iztegneš komolec)
  3. 15 x air squat (globoki počepi, zadnjica pod paralelo)

Miha ima težave z gibčnostjo, to ga je zelo verjetno stalo zmage včeraj. Sicer se je že zelo dosti izboljšal svojo gibljivost, še zmeraj pa ne dovolj in zato je z veliko težavo izvajal počepe na eni nogi. Miho je to zelo upočasnjevalo, ostali trije finalisti so izkušeni tekmovalci, enonožne počepe so izvajali bliskovito.

Je pa Miha bil izjemen pri WOD2, kjer je v 20 min zaključil kar 25x vse tri vaje, v 26 rundi pa skoraj končal (zmanjkalo mu je 9 počepov). Ivan, ki je bil Mihi pri tem wod-u najbližji je zaostal za cela dva kroga, ostali pa za več kot 5 krogov.

Čestitke vsem tekmovalcem za zagrizenost, medsebojno spodbujanje in navijanje!

<<  1 2 [34 5 6 7  >>