M.G.Lorencin | Trening Report

M.G.Lorencin | Trening Report

Trening Report je dejansko trening blog, kjer najdeš podrobna poročila mojih treningov, rezultate, komentarje in nasvete. Čeprav sem v preteklosti tu in tam objavil kakšen moj trening, resničnih podrobnosti, kaj šele celotnega plana treningov nisem nikdar in nikjer objavljal.

Treninge skrbno načrtujem, imajo rep in glavo, so originalni, progresivi, zahtevni in pogosto zlobni! Zanima me maksimalen izkoristek vloženega časa, ne želim trenirati več kot je smiselno, temveč le toliko kot je nujno, nimam časa za več kot to!

DOSTOP do večine objav v rubriki Trening Report zahteva napreden nivo oz. članarino REKRUT. Za nekatere objave včasih zadostuje že prosto članstvo ali osnovna članarina solist, a večina objav tukaj bo rezervirana eksluzivno za nivo REKRUT.

002 100x burpee pull up = superfit® ogrevanje

warmup challenge
002 100x burpee pull up = superfit® ogrevanje
100x burpee pull up = superfit® ogrevanje

Miha Golob po najinem današnjem treningu, 10 min po koncu treninga še vedno ni menjal poze, sem kar moral sliknit t.i. #horizontalko :)

Opisal sem štiri alternativne različice ogrevanja, uporabiš samo eno vajo, kompletno pa ogreješ celo telo.

001 fasted americanino

vzdr.moč • kondicija
001 fasted americanino


hiter & kratek trening s konkretnim pospeškom metabolizma, nič kompliciranja, idealen za jutranji trening na tešče in fat-burning ;)

<<  90 91 92 93 94 [95