M.G.Lorencin | Trening Report

M.G.Lorencin | Trening Report

Trening Report je dejansko trening blog, kjer najdeš podrobna poročila mojih treningov, rezultate, komentarje in nasvete. Čeprav sem v preteklosti tu in tam objavil kakšen moj trening, resničnih podrobnosti, kaj šele celotnega plana treningov nisem nikdar in nikjer objavljal.

Treninge skrbno načrtujem, imajo rep in glavo, so originalni, progresivi, zahtevni in pogosto zlobni! Zanima me maksimalen izkoristek vloženega časa, ne želim trenirati več kot je smiselno, temveč le toliko kot je nujno, nimam časa za več kot to!

DOSTOP do večine objav v rubriki Trening Report zahteva napreden nivo oz. članarino REKRUT. Za nekatere objave včasih zadostuje že prosto članstvo ali osnovna članarina solist, a večina objav tukaj bo rezervirana eksluzivno za nivo REKRUT.

Karakoke

14.06 ob 08:15 | na tešče
Karakoke

 

300FY

300FY - znameniti test na airdyne kolesu, verjetno prvič slišiš, no ampak film 300 pa poznaš a ne;) … no v času peklenskih trening priprav za snemanje filma si je trener (ki je mučil igralce, ki so potem bili v super formi) izmislil test 300FY oz. 300 Fuck You!

Izziv je porabiti 300kcal v 10min ali manj … za lažjo predstavo, to je 30kcal vsako minuto, 10x zapored … oz. za lažjo predstavo poskusi porabiti 30kcal na katerikoli način v čim krajšem času pa si bo lažje predstavljati kaj pomeni 300kcal v 10min.

300FY sem prvič uspešno prestal že pred 3 leti, danes pa takole v garaži, tik preden je začela nevihta, ki je prešla v točo … čas danes 9’58’’

yep, feeling happy now!

morning fatty

prej ko slej je tudi mene doletelo, trening na tešče ob 6h zjutraj … baje, da se takrat maslo lažje kuri :) … no definitivno glede na vročino čez dan, se mi to zdi trenutno najbolj pametna ura za tekaški trening na prostem “aka” fatburning

na polovici mojega teka, mi je nasproti pritekla ena starejša gospa, lepo sva se pozdravila, njen izraz na licu je kazal, da zares uživa v tem ranem jutru, tekla je v klanec … zagotovo je imela vsaj 65 let, če ne 70 let! … jp, tebi je pa težko?

na sliki vidiš posnetek mojega trening, čeprav lahko vidiš moj utrip, ga med samim tekom sploh ne spremljam. Trak za utrip imam bolj zato, da naknadno pogledam in analiziram trening, medtem ko samo intenzivnost določim povsem glede na dnevno počutje in cilj treninga.

ne mislim, da je meni lahko vstat ob 5h zjutraj in da že zgodaj zjutraj tečem lahkih nog kot srnica, niti slučajno … prvih 15–20min se nekako prebujam med tekom, tečem lepo lagano, nič na silo, tako kot mi telo samo diktira, potem pa vmes nekako sam od sebe pride tisti občutek, ko noge postanejo lažje in najdeš nek udoben ritem :)

zna biti, da se bo kdo vtaknil v kruvuljo mojega utripa, ker na trenutke je malce višji utrip kot je idealen za “fatburning” … vseeno to nima veze, normalno, da je višji če pa je bilo vmes dosti klanca, da bi se svaljkal čisto počasi samo zato, da ne presežem neke vrednosti se mi zdi povsem neproduktivno in nepotrebno restriktivno … kar šteje je povprečna intenzivnost, dejanski občutek napora in danes sem užival, tu in tam sem par minut malce globje zadihal, nikjer pa nisem trpel niti se zares matral

Jungle Rumble

07.06 ob 08:15 | na tešče
Jungle Rumble

 

forced rst

06.06 - brez treninga
forced rst

 

Americanino

03.06 ob 09:30 | IWT extreme
Americanino

 

squat activation

03.06 ob 10:30 | po občutku
squat activation

 

<<  4 5 6 7 8 [910 11 12 13  >>