M.G.Lorencin | Trening Report

M.G.Lorencin | Trening Report

Trening Report je dejansko trening blog, kjer najdeš podrobna poročila mojih treningov, rezultate, komentarje in nasvete. Čeprav sem v preteklosti tu in tam objavil kakšen moj trening, resničnih podrobnosti, kaj šele celotnega plana treningov nisem nikdar in nikjer objavljal.

Treninge skrbno načrtujem, imajo rep in glavo, so originalni, progresivi, zahtevni in pogosto zlobni! Zanima me maksimalen izkoristek vloženega časa, ne želim trenirati več kot je smiselno, temveč le toliko kot je nujno, nimam časa za več kot to!

DOSTOP do večine objav v rubriki Trening Report zahteva napreden nivo oz. članarino REKRUT. Za nekatere objave včasih zadostuje že prosto članstvo ali osnovna članarina solist, a večina objav tukaj bo rezervirana eksluzivno za nivo REKRUT.

go hard and don't go home

ko prestaneš zahteven trening je dobra volja in zadovoljstvo po prestalem naporu nekaj kar te še dodatno krepi, motivira in vodi v novo samopreseganje

treniralo nas je 11, žal tu vidiš le 4, najmlajši ima 22, najstarejši 49 (dvakrat prevozil DOS - Dirka okrog Slovenija) :)

superfit master +

10.05 ob 08:15 | na tešče
superfit master +

 

fatburning no problem

rekel je, da noče bit bajs … no problem, samo princip moraš razumeti in sprejeti

fatburning je super enostavna zadeva, treniraš tako z@%$ano, da maščoba skapira, da je bolje, da gre kam drugam … in ne moreš verjet, gre stran!

squat press activation

06.05 ob 09:30 | WOD 1/2
squat press activation

 

<<  8 9 10 11 12 [1314 15 16 17  >>