go hard or go home

pa ti sploh res treniraš ?

Ful je popularno, sploh na facebook statusu prilimat fotko (skopirano nekje iz neta) gor pa piše GO HARD or GO HOME! in podobno … ampak večina, razen redke izjeme sploh nima pojma niti kaj je trening … kaj šele kaj pomeni GO HARD!

Če nisi prepričan/a ali ti je ali ti ni hudo potem itak ne veš kaj je težek trening, če pa misliš, da ti je hudo in lahko še vedno stojiš na nogah potem si pa lažeš, da ti je ful težko.

A ti mora biti na res treningu za umret težko? Ne sploh ne. A mora vsak trenirat po sistemu, go hard or go home? …ne ne rabi. A rabi vsak zgledat nadpovprečno? Ne ne rabi. …samo naslednjič ko nimaš rezultatov me ne sprašuj katero vajo bi moral/a delat, najprej začni sploh trenirat

OK, da bom povsem iskren, ni vsak moj trening maksimalno težek, taki so praviloma trije tedensko in takrat se bojim lastnega treninga, zatem pa počutim zmagovalec, ker sem preživel lastno torturo!

Ha, skoraj sem pozabil …na fotki je Primož Rošker, več kot očitno je, da se spoh ne trudi in ne matra med treningom #evilsmile

  • s Primožem sta bila še Sašo Belič in Matej Ozim, vsi trije so delali eno izmed različic mojega Dead Row treninga
  • na linku imaš prost dostop do omenjenega treninga (ti so sicer na mojem blogu zaklenjeni)
  • danes trening iz linka zmorem s 30 do 35% večjo težo med intervali + veslanje pa 8 do 10% hitreje

Drugače pa, fantje pohvale za zasluženo horizontalko danes, dobro sta grizli vsi trije :)